Upptäck andra spelformer på nätet

World of Warcraft är en typ av strategispel online och dessutom världens största onlinespel med miljontals spelare världen över. Tack vare ständiga förnyelser och introduktioner av nya områden, utmaningar och karaktärer behåller spelet sin popularitet år efter år, trots alla nya datorspel på marknaden.

Att spela online blir mer och mer populärt hos såväl tjejer som killar, gammal som ung, med de många olika spelformer som finns idag. Utbudet är stort och det finns något som kan intressera alla, oavsett om du vill utmana ditt sätt att tänka eller mest vill ha ett tidsfördriv där slumpen får avgöra. Vid sidan av spel som World of Warcraft kan det vara kul att ägna sig åt andra spelformer också, som utmanar och tillfredsställer andra sinnen. Vi har till exempel first person shooter-spelen, där bildskärmen motsvarar spelarens synfält. Ett exempel på ett sådant spel är Counter-Strike, som likt World of Warcraft är ett av de största spelen inom e-sport.

Ytterligare en spelform som många gillar är pusselspel, som har förmågan att hålla dig sysselsatt i timmar. Du kanske känner igen känslan av att vara djupt försjunken i Tetris eller Bejeweled? Här krävs ett litet mått av skicklighet för att få bra resultat och du kommer märka att ju mer du spelar, desto bättre blir du. Smått beroendeframkallande!