Andra spel

Call of Duty

Jag tycker Call of Duty alltid är väldigt bra spel och jag brukar ofta spela det när jag har chansen till det. Spelets namn förkortas till CoD. Det jag gillar med spelserien brukar för det mesta vara deras sätt att visa upp det och man har så noggrant tänkt igenom hur man ska göra för att klara en eller en annan sak. CoD är ett sånt spel där man skulle kunna sitta och spela i flera timmar eller dagar, på grund av att det är ett spel som bara flyter in och fortsätter. För det mesta har man många vänner som också spelar Call of Duty samtidigt som man spelar själv. Vid dessa tillfällen kommer man att kunna känna av spelgemenskapen lite mer än om man bara sitter och spelar själv.

I detta spel kan man använda sig av väldigt många olika vapen och även plocka upp fiendernas vapen i det fall man tröttnar eller får slut på skott i sina egna vapen. I vissa banor ska man använda ett kryp skytte gevär medan man i andra banor ska ha ett vanligt gevär.

Det finns väldigt många olika banor i detta spel där det varierar från allt mellan att rädda en person till att döda en högt uppsatt person från ett tak.

Uncharted 2

Uncharted två är ett otroligt spel som nästan sammanfattar de senaste 10 åren av tekniska förbättringar av spel. Ge ett spel detta plus en underbar handling och roliga kommentarer så har du ett väldigt bra spel som jag tycker är värt att köpas. Detta spel finns bara till PlayStation 3 och när man har en tv som är nog bra för att ha en bra HD upplösning ser detta spel otroligt bra ut.

Detta är ett spel, som man kan sitta och spela i ett streck tills man har klarat ut det och när man har gjort det vill man bara ha mer och mer. Det är 24 kapitel långt och varje kapitel tar i genomsnitt 30 min till en timma.

Spela på odds

Alla har vi våra favorit lag i Allsvenskan, och vi vet inte vilket lag som är ditt lag, men ett är säkert vi brinner för våra lag. Under många år har man kunnat spela på stryktipset, sedan 1934 har man kunnat spela stryktipset, då kostade en rad 35 öre. Det gäller att pricka in rätt på tretton matcher med 1 X eller 2, man kan också gardera sig och då är möjligheterna större till vinst

Intressant är att kostnaden har inte öka så märkvärt sedan starten 1934, idag så kostar en rad en krona, samtidigt så är det svårt att bara spela en rad och tro att man ska vinna på den enda raden, man måste alltså gardera sig och då blir det automatiskt fler rader. Ju fler rader ju större chans att vinna stora pengar

För att bli en bättre spelare och diskutera med andra så kan man gå med i den community som Svenskaspelare.com har. Här får du det senaste från bland annat Allsvenskan, du får speltips och kan läsa bloggar från andra medlemmar och även blogga själv